Varna24.bg Северното платно на бул. Съборни от днес е  пуснато

...
Varna24.bg Северното платно на бул. Съборни от днес е  пуснато
Коментари Харесай

Пуснаха за движение северното платно на бул. Съборни, зевзеци го нашариха с похвали

Varna24.bg Северното платно на бул. " Съборни " от през днешния ден е  пуснато в двете посоки за придвижване на коли, видя кореспондент на Varna24.bg

По още незавършеното трасе, където не е положен горният слой асфалт, се появиха надписи " Браво! ", " Добра работа " и " Дупки за милиони " до дребни сектори, където се вижда трошляк под асфалта.

" Има още доста работа по булеварда, не е положен последният пласт асфалт и рецензиите са неуместни. Ако някой желае да рисува, дано го прави в персоналния си двор ", разяснява за медията ни шефът на дирекция " Инженерна инфраструктура " в Община Варна инж. Петър Гърбузов. 

Във връзка със строително-ремонтните работи по северното платно на бул. " Съборни “, в сектора от бул. " Вл. Варненчик “ до бул. " Сливница “ натоварената пътна артерия бе затворена за придвижване от 17 януари. Движението се осъществяваше по южното платно - в двете посоки и не се постановиха маршрутни промени в придвижването на рейсовете на градския превоз. 

Строително-ремонтните действия плануват полагане на нов тръбопровод и канализация, ремонт на пътната настилка, създаване на велоалея и обезпечаване на налична среда за хора в неравностойно състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР